Даная
Незнам дали е уместно да говоря такова специално нещо тук но искам да ми олекне.Аз имам доведена сестра на име Даная тя е на 8 игрива нормално дете аз съм на 14.С Даная сме като...
Филтриране по Категория
Filter by Author
Незнам дали е уместно да говоря такова специално нещо тук но искам да ми олекне.Аз имам доведена сестра на име Даная тя е на 8 игрива нормално дете аз съм на 14.С Даная сме като...
Публикувано |
Аз съм на 14 и доста знам за секса чукането и други работи.Тази нова година бяхме в братовчеда на привтела на майка .пристигнахме там на врата ни посрещна сияна дъщерята на...
Публикувано |
Това се случи преди 1 година.Майка ми е била винаги добра и ми давала съвети аз я обичам но се възбуждах от нея.тя си има приятел добър но вечерите ги чувам как се чукат изксх и...
Публикувано |
Майка ми има приятелка на име анета.тя живее сама мъжа и и сина и са в Германия.рсботи в компания за телевизори.след училище минавам да и кажа здравей и да се прибирам Един ден...
Публикувано |
Това беше в училище.имсх съученик на име Ахмет той беше малко пълничък и груб.много не се разбирахме с него заради държанието му но си говорехме.един ден докато отивам до тоалетна...
Публикувано |
В просторното жилище на боила Борис [бащата на хан Крум] слугуваше 22-годишна знойна гъркиня на име Ирини. Тя беше омъжена от четири години. След едно от многобройните...
Публикувано |
Здравейте! Аз съм момиче на 12 и харесвам едно момче ох класа ми. Сигурна съм на може би около 99% , че чувствата ни са взаимни. Просто трябва някой от нас да направи първата крачка. Проблемът ми е, че ме е страх от любовта. Не разбирам защо това е толкова разпространен страх, но е ужасно. Страх ме е да бъдем заедно. Страх ме е какво ще кажат другите за нас. Страх ме е, защото знам, че никой не е намерил сродната си душа от пърото гадже. Страх ме е да не се разделим и после да бъда с разбито сърце. Не ме разбирайте погрешно - нямям никакъв проблем да му кажа каква чувствам, а какво ще последва после. Моля, който и да чете това да каже своето мнение по въпроса или да ми даде съвет. Ще съм много благодарна.
Въобще да не ти пука какво мислят другите хора,ако се съберете. Не позволявай чуждото мнение да развали щастието ти. А колкото до това,че те е страх-няма нищо страшно дори и да се разделите,животът продължава ще намериш правилния човек някой ден. Надявам се да съм помогнала
Коментирай