СТИМУЛ
Публикувано |

Нещо ме гони хормона.

Не си падам по изневерите, държа на семейството си и обичам много съпругът си. С него правим много щуротии. Имам предвид секса. От едно известно време обаче на мен нещо ми става. Има с кого да се еба. И то не един, често каним със съпругът ми наши приятели, семейства и си правим оргии. Сутринта докато закусвахме си говорихме. Беше забелязал, че не съм в „клас”, внимателно ме попита какво става. Той е изключително мил и внимателен с мен. Има ми пълно доверие и никога не ми е отказал нищо. При всички жени които го преследват, никога не ми е дал повод за недоверие. Споделих:
– Съжалявам, не искам да се притесняваш! Нещо ме гони, не съм в кожата си. Някакъв дискомфорт, не обясним. Прави ми се нещо, нещо което да ме съживи, но какво? Често сънувам, както вече знаеш, че са ме хванали 15-20 човека и ме разменят, правят ми сандвичи и подобни. Нощеска преброих над 40 изпразвания орално в мен. Ще откача!
– Схващам май проблемът ти. Вече сме във възраст която ни гони към по- силни преживявания, по- силни емоции. Вероятно едно мъжко стоварване от по- голям брои мъже само с теб, би те разнообразило. Знам от майка ми, че тя е преживяла подобно нещо и баща ми събрал тогава всички доверени приятели и роднини, мъже и са я ебали до припадък. Може би нещо подобно става и с теб.
Изненадах се от казаното. Не знаех, че свекърва ми е преживяла такова блаженство. Споделяме си с нея, разказвала ми е хиляди случай с мъже, но това не го знаех. Опитах се да си представя, как бих се чувствала на нейно място. Побиха ме тръпки и установих, че тека като чешма. Ако сега имаше тук 20 мъже със сигурност щях да ги оставя да ме разорат. Потръпнах и казах:
– Май си прав. Докато те слушах и потекох като шадраван. Може би е такова нещо. Никога не съм била сама с много мъже. Как ли бих се почувствала?
– Не знам, но може да се опита.
– Мислиш ли? С кого? Имаш ли предвид някого.
– Мисля, че само между приятелите ни има поне 10-15 които са готови да те спукат, а и между роднините виждам много желаещи.
Съвсем загазих, възбудата ми се покачи на n-та степен и попитах:
– Кого имаш предвид от роднините?
– Ами като изключим брат ти, който те ебе редовно и брат ми, остават баща ти, баща ми, големият ни син, близнаците, на сестра ти синовете. Кои още, може би на брат ти момчето. Виждам как те гледа и се дърви. Можем да ти спретнем нещо. Мисля, че можем да съберем доста народ.
Бях вече луда за хуй и поисках да ме ебе. Макар и никое време, но еба до два и полови на след обед. Дойде ми добре. Вечерта дойде брат ми и с него ме чукаха. Бяха минали няколко дни. Беше събота. Рано сутринта ми го начука и каза:
– Приготви нещо за закуска, моля те. Днес ще имаме гости.
– Че за закуска ли?
– Да, за всеки случай.
Към девет часа почнаха да се носят разни близки и приятели. Първо реших, че нещо ще правят, после ми просветна. Но до момента никой нищо не предприемаше. Всички идваха, събличаха се и право в басейна. По някое време преброих 18. Вече бях на ясно, само мъже. Сърцето ми заби лудо. Путката ми течеше, бетер развалено кранче. Към обед се появи свекърва ми, донесе един огромен картон с храна. После ми подшушна:
– Искам и аз да съм с вас, но днес било само за мъже. Блазе ти! Имам нужда да ми разкатаят путката. Времето си минава. Не изпускай нищо!
– Разбирам те мамо!
Хапнахме по малко на крак, около басейна. Картината беше доста интересна, куп голи мъже и между тях аз, разбира се гола. Бях се настанила на един шезлонг в близост до брат ми, до мен беше синът ми- големият. Никой не даваше повод да се мисли, че чакат да ми скочат. Видях как синът ми си хвана хуя, стърчеше от ръката му доста. Това ме накара да си помисля- бая му е голям, защо до сега не съм го забелязала. Все още не ги бяхме допуснали в игрите ни. Представих си, как ли ще се почувствам, ако е в мен. Посегнах към него, погалих го по корема. Реагира мило, пресегна се и ме целуна. Задържах му езика, погалих го по хуя. Сигналът бе ясен, той просто се премести при мен и ми вдигна краката, лиза ме до оргазъм и след това ми го вкара. Това бе знак, че акцията започва. Ебеше ме за първи път, така че трудно се отдели от мен. Последваха го баща му, после се включи доста смело и моят баща. Двата дни преминаха само в ебане. Сменяха се, повтаряха, едни ме ебът други спят, беше хубаво. Последните които си отидоха, бяха свекър ми, брат ми и татко. Ние продължихме със синовете и баща им. Последните четирима. В мен нещо се промени коренно. Легнахме да поспим към полунощ в понеделник. Сигурно съм спала около два часа, събудих се. В главата ми се въртеше образът на баща ми. Като на филм минаваше всичко, което правих с него. Възбудата пак ме погна. Искаше ми се сега да е в мен. Не знам защо точно той. Но не можех да мисля за друг освен за него. Така още на другата сутрин му се обадих, по съвет на съпругът ми. Попаднах на майка. Преди да кажа нещо, ме попита какво съм му направила, обясних и всичко. Тя продължи:
– Цяла нощ не ме е е оставил на мира. От години не ме ебал така. То не бе само ебане, лиза ме, после пък анално. Мислех, че е свършил, а той пак ме качи на конче. За неговата възраст е прекалено много. Как издържа не знам. Но само за теб говори, как и какво сте правили, как те е ебал големия, после малките. Това ме подлуди, представям си, ако бях аз. Макар че съм го преживяла, все още имам желание да ме хванат банда мъже и да ме разчекнат от ебане. Ето ти баща ти!
Прехвърли ме на него. Питах го как е, доволен ли е? Отвърна ми:
– Как няма да съм доволен! И сега съм готов.
– И аз, татко! Можеш да дойдеш когато искаш. Доведи и мама. Ще ги оставим с мъж ми да се чукат, той я харесва.
Още същият ден се появиха, беше около 18 часа. С децата и мъж ми бяхме при басеина. Появиха се и двамата голи. Баща ми скочи в басейна, направи две дължини, около 40 м, после дойде при нас. Мъж ми беше подбрал вече мама. Останаха да преспят с нас. Бяхме две на четирима. Ако не се лъжа, тя го отнесе най- много. Мен ме еба повече баща ми, но на нея и се редиха и четиримата. Баща я еба веднъж и се върна в мен. Страхотно съм доволна!

Мнения за историята (0)

Мнения

Можете да управлявате абонамента си за получаване на известия за нови мнения в тази история.