Forum

Forum

admin
admin
Notifications
Clear all

СЪВЕТ

3 Мнения
1 Анонимковци
0 Reactions
253 Видяно
(@Anonymous)
New Member Анонимко

Здравейте,казвам се Милена. Пиша ви, може би,за да ви споделя или просто да поискам съвет от вас.Чуваствам се много объркана.Накратко имам чувстовто че изгубих най-добрата ми приятелка,вече и да искам да и споделя нещо не мога,за това пиша тук.ПРОМЕНИ СЕ МНОГО. От както разбрах,че си има приятел първо се зарадвах а след месец разбрах,че вече не й пука за мен.А аз през този месеца съм много объркана не знам какво да правя с живота ми.Да уча в уневерситет,първа година,но чувствам ,че нещо не е както трябва.
От както сме под карантина и да не можем да излизаме много почвам да се замислям,че не съм като другите момичета да харесвам само момчета,а напротив мисля че харесвам и момичета и момчета.Няма с кой да споделя това,защото ме е стах от реакцията на моите приятели.
Искам да се допитам с вас,как да разера дали харесвам момичета или момчета?
Осещам,че повече си падам по момичета,но в момента мисля че се зарибявам с момче и не знам как да постъпя.
Ще съм ви много благодарна,ако някой ми помогне!
Моля ви не ми казвайте, да пробвам да спя с момиче и момче и така да разера,просто искам съвет как да разбера.

Posted : 26/04/2020 11:06 pm
(@Анонимен)
New Member Анонимко

Хей, здравей. Това според мен не трябва да те кара да се срамуваш или притесняваш, а и няма нищо лошо дори и да те привличат двата пола. Важното е самата ти да се чувстваш добре.

Няма универсален тест, който да ти каже дали харесваш момчета или момичета. Просто седни и бъди напълно откровена към себе си. Помисли си кое те привлича в мъжете, кое в жените. Спомни си за някакви ситуации, в които си имала отношения с двата пола и как си се чувствала и така можеш да намериш отговорите за себе си.

Posted : 27/04/2020 2:42 am
(@Anonymous)
New Member Анонимко

Само си втълпяваш, че те привличат жените. Кога си била жена. Да "харесващ" мъж или жена защото е красив/а, не означава, че сексуално те привлича.  Кога си била мъж за да знаеш как се чувстват те, за да можеш да кажеш, че се чувстваш като тях? Знаеш ли какво е чувството като те удари ток преди това да е станало? Много ел. техници може много да ти разказват какво е, но докато не те удари не знаеш. Докато майка ти не те роди момче, нямаш представа как се чувстват момчетата.  Ако се подадеш на подобни твърдения само ще опропастиш живота си. Тези мисли ги имаш само защото има агитация по въпроса и се разпалва любопитството ти "ама аз не съм ли такава" и започваш сама да убеждаваш себе си и да вярваш, че е така, което няма нищо общо с истината. Това е чиста психология.

Posted : 15/02/2023 4:47 am

Коментирай

Име на автора

Email

Заглавие *

Preview 0 Revisions Saved
Share: