Даная
Незнам дали е уместно да говоря такова специално нещо тук но искам да ми олекне.Аз имам доведена сестра на име Даная тя е на 8 игрива нормално дете аз съм на 14.С Даная сме като...
Филтриране по Категория
Filter by Author
Незнам дали е уместно да говоря такова специално нещо тук но искам да ми олекне.Аз имам доведена сестра на име Даная тя е на 8 игрива нормално дете аз съм на 14.С Даная сме като...
Публикувано |
Аз съм на 14 и доста знам за секса чукането и други работи.Тази нова година бяхме в братовчеда на привтела на майка .пристигнахме там на врата ни посрещна сияна дъщерята на...
Публикувано |
Това се случи преди 1 година.Майка ми е била винаги добра и ми давала съвети аз я обичам но се възбуждах от нея.тя си има приятел добър но вечерите ги чувам как се чукат изксх и...
Публикувано |
Майка ми има приятелка на име анета.тя живее сама мъжа и и сина и са в Германия.рсботи в компания за телевизори.след училище минавам да и кажа здравей и да се прибирам Един ден...
Публикувано |
Това беше в училище.имсх съученик на име Ахмет той беше малко пълничък и груб.много не се разбирахме с него заради държанието му но си говорехме.един ден докато отивам до тоалетна...
Публикувано |
В просторното жилище на боила Борис [бащата на хан Крум] слугуваше 22-годишна знойна гъркиня на име Ирини. Тя беше омъжена от четири години. След едно от многобройните...
Публикувано |
Здравейте, моля за съвет. Имам прекрасен мъж, но в леглото не ми харесва. Във всяко друго отношение няма грешка, но секса многа куца. Правя го по задължение и не ми доставя никакво удоволствие. Той няма оплаквания, но аз съм нещастна. Да се примиря ли с това положение?
Опитала ли си да поговорите по темата . Секса е много важна част от взаимоотношенията , ако нещо куца те ще избледняват. Малко деликатно се говори за секс, дори с партньора , но трябва нещата да се казват с точните им имена. Ако нещо не ти харесва се казва директно .Ако искаш да направи нещо, което ти липсва , обясняваш , показваш и ако е възможно да го приложи следващия път.
Моя много близка имаше твоят проблем. Чудесен съпруг, слаб любовник. Караха я така повече от десет години. Тя дори беше тръгнала доста яко по едно ударни срещи, боц и фъс. В един момент децата им започнаха да я усещат. Това я принуди да се спре, но почна да превърта. Мъж и я чукаше всеки ден, но тя просто не го усещаше. Един ден бяха в нас. Той е доста приятен, остроумен и забавен, тя също в компания е такава. Мъж ми взе да флиртува с нея, както обикновено когато се съберем. Забелязах, че съпругът и се възбужда от това, което тя прави. Тогава го закачих:
- Жан, жена ти е доста разгорещена, явно ти харесва това? Но ако продължава така, може да го отнесе. Знаеш Мич не прощава.
- Няма да и вади око я... Нека се забавлява. Нали не ревнуваш?
- Не! Напротив, ще ми хареса да видя как Мич и го набива.
- И на мен - отвърна той.
Тогава реших да дам на Мич знак, да я докара до края. Казах на Жан:
- Правили ли сте ченче с други?
- Не, но бих искал.
- Ще го уредя, навит ли си?
- Да!
Тогава подвикнах към съпругът ми:
- Мич, тя е готова. Наеби я, че и на мен ми се ебе.
- Става, ако Жан се заеме с теб!
Жан малко плахо реагира, но явно бе много възбуден. Направих му една свирка и го наседнах. Наблюдавах мъж ми и Жанина. Онази се гърчеше на хуят му и крещеше повече от мен при всеки оргазъм. По време на секса с Жан му говорех за ебане, ползвах мръсни думички и това съвсем го сащиса. Казах му, когато ебе жена си да и говори така. Вечерта мина много приятно. Размениха ни няколко пъти. На другия ден Жанина ми се обади. Говорихме за вечерта, кое как и т.н. при което тя ми каза:
- Завиждам ти благородно! Имаш страхотен мъж!
- Знам! Но и твоят си го бива. Такива пиперливи ми ги говори, че загубих представа къде и кого съм. И трябва да ти кажа, че ме еба чудесно!
В началото не каза нищо, само че като са се прибрали и казал:
- Идвай тук, бързо! Да ти скъсам сладката путка. Това ме изненада, но и почувствах лека възбуда. Никога не бе ми говорил така.
Нямаше търпение, едва не ми съдра роклята. Казах му:
- По- леко! Няма да бягам! Вдигни я на горе, аз ще я сваля.
Сграбчи ме и каза:
- Ето, така те искам! В къщи, ще ходиш без бельо и нещо по оскъдно от тази рокля!
- Може, но ако изобщо ходя без бельо.
- Имаш предвид на вън ли?
- Да! Харесва ми, Ан никога не слага бельо освен при ...
- Съгласен съм! Не знаех че ти харесва. Изобщо много неща не знаех за нас. Искам да си предизвикателна!
Така нещата между тях потръгнаха, след седмица ми сподели:
- Ан, този се оказа голям ебльо. Няма нищо общо с онова което беше. От онази вечер е друг, на 180 градуса се е завъртял и ми допада.
Така вече години я карат и тя не се крие. Ако и харесва някой, го споделя с Жан и го канят. Веднъж дойде с един младеж, я имаше, я не 18 години. Може и по- млад да е бил. Каза ми:
- Майка му е в нас. Оставих я с Жан. Не беше удобно да я чука пред синът й.
- Нямаш проблем! Но като го гледам ти е навит. Защо не го опнеш? Може и аз да се включа. Мич ще е тук до 20 на минути.
Така я сложих да седне на една табуретка, точно пред него. Наместих се и аз. Бяхме гледка... Докато мъж ми се появи успяхме да го съблечем. Момчето се отчете чудесно. Мич ми каза, че е свестен и може да го каним и друг път. Всъщност тя и Жан си ги канеха, когато се събираме в тях.
Ето така те решиха проблемът си. Което е доста положителен начин. Тя е доста щастлива.
Коментирай