Forum

Forum


admin
admin
Приятелката ми си п...
 
Notifications
Clear all

Приятелката ми си пише с бившата си

3 Мнения
1 Анонимковци
0 Харесвания
25 Видяно
(@Anonymous)
Мнения: 0
New Member Анонимко
 

Здравейте! Аз съм момиче на 15 и обърнах резбата. Декември месец намерих моята сродна душа, която е на 17. И двете спортуваме и сме в един отбор и се виждаме всеки ден. Не можем една без друга. Тя има много труден характер и ме ревнува от всички мои приятелки. Така аз оставам изолирана само с нея и единствено мога да комуникирам само с хора от нашия отбор. И сега идва същинския ороблем. Приятелката ми и бившата ѝ си пишат и си разменят дрехи, даже разбеах че са се целували. Аз много държа на приятелката си, въпреки всичко и много я обичам и не мога да я оставя по никакъв начин. Моля ви дайте ми съвет какво да правя????

 
Posted : 10/05/2021 8:32 pm
(@Бети)
Мнения: 2
New Member Анонимко
 

Разбирам ситуацията... и аз бях попаднала в тоци омагюсан кръг. Според мен най-добре е да се разделите колкото и да е трудно, защото не можеш да останеш без приятели зареди нея. Все някога ще го преживееш! Повярвай ми❤️

 
Posted : 10/05/2021 9:08 pm
(@Вики)
Мнения: 2
New Member Анонимко
 

Здравей. Опитвам се да разбера ситуацията в която си попаднала и я разбирам. Според мен трябва много сериозно да поговориш с нея на тази тема и ако няма ефект въпреки любовта ти към нея трябва да се разделите, защото не е нормално партньора ти да се държи така с теб бих казала чиста тийнейджърска изневяра и да няма уважение към теб.

 
Posted : 10/05/2021 9:16 pm

Коментирай

Име на автора

Email

Заглавие *

 
Preview 0 Revisions Saved
Share: