Forum

Forum

admin
admin
Влюбена в учителкат...

Notifications
Clear all

Влюбена в учителката си

9 Мнения
1 Анонимковци
0 Харесвания
14 Видяно
Anonymous
 Anonymous
(@Anonymous)
New Member Анонимко

Здравейте! Аз съм момиче на 17 години и имам проблем, влюбена съм в учителката ми по бълг.ез.
Тя е най-прекрасното нещо на света. За мен тя е ангел дошъл на Земята. Треперя при мисълта за нея. Когато я видя сърцето ми напуска тялото ми,стомаха ми се свива. А когато ме докосне съм нокаут Погледа и е толкова строг ( не, думата не е подходяща, по-скоро безрязличен, но повярвайте ми умирамм за този поглед. Тя ме счита за една от всичките. Искам да се отличавам. Искам да и призная, но нямам сили. Когато стана пред нея, губя ума си. Помогнете! Умираю за нея! Да и призная ли всичко или да изчкакам някоя ваканция, за да има време да помисли. Обичам я повече от родителите си, повече от приятелите си, повече от всичко.

Posted : 07/02/2020 8:40 pm
Гергана
 Гергана
(@Гергана)
New Member Анонимко

Доста интересно и определено непознато за мен. Може да й споделиш, че ти е любим учител. Старай се да учиш по литератута и да проявяваш креативност и тя ще забележи това! Бъди себе си и не се отдавай много на чувства защото понякога те ще ти изиграят лоша шега.

Posted : 07/12/2020 2:06 am
Габриела
 Габриела
(@Габриела)
New Member Анонимко

Здравей! Имам подобен проблем. Също като теб не знам как да постъпя. Ще се радвам ако по някакъв начин успеем да се свържем.
instagram: gabrielamariqnova27

Posted : 20/12/2020 6:14 pm
Вики
 Вики
(@Вики)
New Member Анонимко

Аз имам същия проблем..

Posted : 27/01/2021 9:59 pm
D
 D
(@D)
New Member Анонимко

Здравей, бих искала да се свържа с теб, но не мога да ти намеря Инстаграма

Posted : 16/09/2021 8:07 pm
D
 D
(@D)
New Member Анонимко

Нещо промени ли се?...ако искаш мога да ти дам Инстаграма ми, за да си поговорим

Posted : 16/09/2021 8:08 pm
D
 D
(@D)
New Member Анонимко

Здравей, бих искала да се свържа с теб, но не мога да ти намеря Инстаграма

Posted : 16/09/2021 8:09 pm
D
 D
(@D)
New Member Анонимко

Въпросът е там, че като съм покрай нея, се държа като пълен идиот, даже не мога да говоря с нея нормално. Един път исках да ме изпита, и останах отвън за да говоря с нея, през цялото време гледах надолу и говорех. Просто не мога. ????

Posted : 16/09/2021 8:33 pm
Мелиса
 Мелиса
(@Мелиса)
New Member Анонимко

Трябва да се успокоиш аз също съм влюбена в госпожата по български език и знам какво е задай си няколко въпроса обичам ли я мразя ли я знам какво е аз също харесвам госпожата по български език става 6 месеца

Posted : 12/02/2023 4:45 pm

Коментирай

Име на автора

Email

Заглавие *

Preview 0 Revisions Saved
Share: