Любов и Секс Странно чувство при еакулация Правим опити за бебе,мъжа ми като свърши в мен получава странно чувство наподобяващо гъдел. Каква може да е причината и при всички ли е така Дискутирай тази история в Общността... Публикувано на 01.05.2023 |
Семейство Не съм щастлива Здравейте! Вече 2 месеца се измъчвам и няма с кого да споделя точно тези нещо от живота ми. Бременна съм в 6 месец, мъжа ми смени работата си преди два месеца и от тогава... Публикувано на 16.04.2023 |
Други Моята лична житейска голгота…. Здравейте! Сега ще ви разкажа една лична житейска драма – моята собствена драма. Мъж съм на 34 години. Българин. Добър човек с прекрасна душевност, но добро в този... Публикувано на 08.03.2023 |
Любов и Секс Здравейте Искам да споделя една моя тайна . Преди две 3 години се запознах с едно момче излизах излизахме около година и половина. А през тази година и половина, постоянно ме лъжеше , че... Публикувано на 01.03.2023 |
Други Другарката Отивайки към зареченото място, място, което не обичах да ходя, гадно място, което бе пълно с нещастие, място, което никой не ходеше. Макар и да не знаех какво ще намеря там, имах... Публикувано на 21.02.2023 |
Други Да искаш да те приемат такъв, какъвто си В наши дни хората са отвратителни. Все едно дали става дума за любов, за приятелство или дори колегиални отношения – всеки се опитва да те “поправя”. Всеки е... Публикувано на 11.01.2023 |
Forum admin Общност Екип Последни публикации Forums Общност Образование Объркан съм???? Notifications Clear all Объркан съм???? Образование Last Post by Anonymous 7 месеца ago 1 Мнения 1 Анонимковци 0 Харесвания 33 Видяно RSS Anonymous (@Anonymous) Мнения: 0 New Member Анонимко Ами... На 16 години съм и съм влюбен до уши. Той ми дава много смесени сигнали и не знам какво да правя. Мойта най-добра приятелка казва че трябва да му призная чувствата си но не знам и ми е много трудно да реша. Какво да правя? Виж тази история в публикациите » Posted : 28/10/2022 6:27 pm Коментирай Име на автораEmailЗаглавие * Абонирай се за темата Preview 0 Revisions Save Draft Saved Share: