Forum

Forum


admin
admin
Защо ми пише?Помощ!...
 
Notifications
Clear all

Защо ми пише?Помощ!!!

2 Мнения
1 Анонимковци
0 Харесвания
26 Видяно
(@Anonymous)
Мнения: 0
New Member Анонимко
 

Здравейте! Пиша с надеждата да ми дадете някакъв съвет. Не знам дали историята ми е кой знае какво, но имам нужда да споделя и да чуя мнения относно какво до правя.
Всичко стана спонтанно. Преди година получих съобщение от непознато момче. В съобщението ми беше пратена снимка, а под снимката ми се беше извинило за грешката. Аз следователно написах, че няма проблем и така завърши чата. Още може би 10 пъти се повтори този случай и въпросното момче започна да ми пише по-задълбочено, говорехме си най-различни неща. Така продължава и до днес. Но от скоро той започва съобщенията си с: Как си?, Какво правиш?, и то към 00:00 часа.
Друго нещо, което искам да споделя е, че родителите ни се познават и от майка ми знам, че са си доста добри приятели. Но ние все още не се познаваме лично. Също така майка ми отскоро не работи на предишната си работа, но домът му се намира там. Честно казано, не знам как да го тълкувам. За момчето знам, че си има приятелка, но не разбирам защо ми пише посред нощите, след като си има нея.
Вече не знам какво да си мисля, наистина го харесвам, но имам чувството, че ми пречи да си живея спокойно живота. Той е страхотен, не мога да изтъкна нищо лошо от него, но това всичкото ме задушава.
За приятелката му не знам какво да кажа, не съм се интересувала коя е, нито пък ме интересува.
Също така съм разговаряла на тази тема с майка ми и кака ми, те все ми дават кураж да направя нещо и да не бездействам, но ми се струва невъзможно. Не искам и да си помислям как ще го възприеме той.
Ще ви бъда наистина благодарна ако имате предположения защо ми пише и за някой съвет. 🙂

 
Posted : 16/02/2020 3:35 am
(@Един)
Мнения: 20
Eminent Member Анонимко
 

Личното ми мнение е, че те харесва. А дали има някакви сериозни намерения няма как да знам, но и ти трябва да си наясно как са му отношенията с приятелката му, защото е възможно или да иска да я смени, или за него да си само някаква заигравка.

 
Posted : 07/05/2020 6:29 pm

Коментирай

Име на автора

Email

Заглавие *

 
Preview 0 Revisions Saved
Share: