Моята лична житейска голгота….
Здравейте! Сега ще ви разкажа една лична житейска драма – моята собствена драма. Мъж съм на 34 години. Българин. Добър човек с прекрасна душевност, но добро в този...
Филтриране по Категория
Filter by Author
Здравейте! Сега ще ви разкажа една лична житейска драма – моята собствена драма. Мъж съм на 34 години. Българин. Добър човек с прекрасна душевност, но добро в този...
Публикувано |
Искам да споделя една моя тайна . Преди две 3 години се запознах с едно момче излизах излизахме около година и половина. А през тази година и половина, постоянно ме лъжеше , че...
Публикувано |
Отивайки към зареченото място, място, което не обичах да ходя, гадно място, което бе пълно с нещастие, място, което никой не ходеше. Макар и да не знаех какво ще намеря там, имах...
Публикувано |
В наши дни хората са отвратителни. Все едно дали става дума за любов, за приятелство или дори колегиални отношения – всеки се опитва да те “поправя”. Всеки е...
Публикувано |
Здравейте! Аз съм момиче на 12 и харесвам едно момче ох класа ми. Сигурна съм на може би около 99% , че чувствата ни са взаимни. Просто трябва някой от нас да направи първата...
Публикувано |
Така, нека да започна от това, че се мразя! Сега ще обясня защо. Живеея в малък град, всеки познава всеки и всичко за всеки се знае. Аз съм на 17 израснал в “семейство” на...
Публикувано |
Здравейте,
Искам просто и само да споделя и да измрънкам. С мъжът ми ( приятелят ми нямаме брак , но имаме детенце ) имаме страшно много проблеми заради любимата му майка . Той замина да работи в чужбина защото е много по лесно да събере пари от колкото тук . Както и да е . Та неговата любима майка се опитва да ни раздели всеячески прави какви ли не неща . Това почна от момента в който аз забременях и се прибрах в бг. Всъщност се прибрахме заедно никой не знаеше че сме във връзка . Тоест нито мойте родители знаеха че си имам приятел нито неговите знаеха че си има приятелка . Та прибрахме се и на летището дойдоха мойте родители да ни вземат запознаха се всичко беше просто перфектно , още повече че с наще не бяхме се виждали 3 години . Още на летището казахме на наще че ще стават баба и дядо те бяха на 7мото небе толкова се зарадваха ,че не мога да го опиша с думи . Прибрахме се в нас и понеже неговите родители не знаеха че сме в България той им се обади и им каза , че е пратил багаж и че трябва в 5 часа да отидат да го вземат и даде нашият адрес . Пристигнаха те в 5 майки ми вече се беше подготвила маси почерпки и какви ли не глупости . Та пристигнаха и баща ми ги посрещна ние ги чакахме вътре . Видяха синът си и се втурнаха супер изненадани към него . След всичките прегръдки и целувки (което е нормално) той им представи мен баща му ме прегърна и целуна усмихна се и ми каза ,че много се радвал и че вече си мислил че синът му нямало да си намери приятелка . А милата му майка ме огледа обстойно и нищо друго . След това им каза че съм бременна баща му се зарадва , а майка му каза че му било прекалено рано макар , че е на 35 и до там . През цялото време и дума не каза. Тръгнаха си и той с тях което пак го приемам за нормално както казах все пак 3 години не са се виждали. И на следващия ден щяхме да прекараме деня заедно . Тук е времето да кажа и че сме от различни градове и се запознахме в чужбина . Чухме се сутринта и се разбрахме той да дойде и да прекараме деня в срещи с мой близки и приятели . Да но не още час след като дойде майка му взе да му звани ,че не и било добре че и било лошо и тем подобни неща . Аз съм човек и му предложих да оставим срещите за друг ден и да отидем при нея . Той се зарадва и се съгласи . Отидохме на работата и ,а тя ни посрещна с думите " Аз не съм добре , а ти гости ми водиш " . Почувствах се ужасно едвам сдържах сълзите си . Взехме я от работа и отидохме в апартаментът им . Още на входа се измъкнах ,че уж ще проведа един разговор и ще му се обадя когато съм готова да ми отвори . Той се съгласи и се качиха нагоре , а аз останах на пейката изпуших една цигара поплаках си и когато се успокойх се обадих че съм готова . Той слезе и ме посрещна качихме се при майка му и пренебрежението и ме изяждаше държеше се така все едно ме няма . Вечерта когато се навечеряхме и тя си легна го помолих да излезем защото се задушавах вече . Излязохме разхождахме се дълго време и си говорихме ,без да разберем часът беше станал 3 и тръгнахме да се прибираме . На вратата ни посрещна с изречението дойде при мен , а излезе да се разхождаш с к*рвата си . Е тогава не можах да скрия сълзите си . Та аз бях майката на бъдещето му дете ние живяхме 2 години и половина заедно не бях някоя която е с него от 2 дни . А той само я погледна и влезе без нищо да каже държеейки ме за ръка . Когато влязохме в стаята ме гушна и ми каза да не и обръщам внимание целуна ме и ми се усмихна . До някъде това ме успокой , легнахме и си пуснахме филм гушкахме се гледахме филма и се кикотихме , когато тя влезе в стаята и каза че не можела да спи и дойде и седна на футьола до спалнята и така ни свети цяла нощ . На следващия ден си направихме резервация за почивка . Имахме 2 дни преди да заминем и дойдохме в града в който живея аз . Видяхме се с мой приятели и близки като през повечето време той стоеше на телефона и се занимаваше с майка си . Тогава мойте нерви не издържаха обърнах се и го попитах не вижда ли че го манипулира и че и аз да изпия половин литър ракия и на мен ще ми е лошо . А той се обърна и ми каза какво да направя майка ми е . Почивката ни беше ужас . На прибиране вече бях толкова нервна ,че казах че искам да се прибера в нас и ако реши винаги може да дойде , а той ми отговори че ще отиде да я види и вечерта ще дойде . Според вас дали дойде ? Обади ми се в 8 вечерта и ми каза ,че ще дойде на сутринта . А след 3 дена щеше да се връща пак в чужбина . Дойде сутринта и ме взе директно към тях прекарах ужасни 3 дни . Изпратихме го вечерта и на тръгване ми даде ключове от негови апартамент и ключовете на колата . Каза да променя каквото искам и да обзаведа както искам даде ми и номера на братовчед си и ми каза да му званя ако ми трябва помощ за нещо . Взех всичко което ми даде изпратих го и тръгнах да се прибирам към нас по пътя спирах 4 пъти да ???? и на 2 пъти едва не се блъснах беше ми ужасно зле . Мислех си че е от бременността прибрах се едвам и си легнах . На следващия ден дори и не станах от леглото толкова лошо ми беше . Приказвах ме по телефона , а той ме успокояваше цяла седмица не бях излизала защото ми беше трудно дори до тоалетната да отида . И след седмица майка ми ме попита дали можела да ми обуе дънките . Отиде с тях на работа и на обяд ми звъни с думите знаем че не вярваш но най вероятно имаш направена магия открих б джоба на дънките ти коса и конци на топче . Казах да не ме занимава с глупости и затворих .няколко дни след това отидох да се подстригвам и фризьорката беше крайно любопитна дали съм се подстригвала и защо единият ми кичур отдолу е с 10 см по къс от останалите . Без да се замислям отговорих че нямам представа и че не съм се подстригвала сама . Прибрах се директно след фризьора и отидох при баба ми и и разказах всичко (тя много вярна на баячки, гледачки и вс такива ) и се обади на някаква жена който и каза да го запаля това топче в дънките ми . След това гаденето ми отмина бях си отново аз енергичното и вечно усмихнато момиче . Нищо не казах на мъжа ми за случилото се . Изкарах тежка бременност лежах в болницата поне веднъж в месеца за по 10 дни , а по някога и повече . Дойде време да раждам бяха останали 20 дни до определената ми дата за секцио когато си дойде мъжът ми . Почнахме да преобзавеждаме апартамента тогава тя пак се намеси когато ни забрани да изхвърлим дивана и секцията набор на баба ми . Както и да е нищо не казах , но малко мебелно фолио и развинтено мислене вършат чудеса . От всичките тези нерви ме приеха 5 дни по рано в болницата с изтекли води и бебе тръгнало да излиза оперираха ме по спешност и имахме едно прекрасно и здраво детенце изписаха ни от родилното и се прибрахме . Тя ни чакаше пред апартамента грабна ръцете от ръцете ни и го понесе нагоре . Беше си пуснала и 2 седмици отпуска който прекара неотлъчно с нас, молех се по бързо да минат и да ми се махне от главата , но не тя продължи да виси постоянно с нас. Нямахме уединение не можех да се зарадвам на детето си , не можех да извикам наще да му се порадват защото в продължение на 2 месеца тя ако не беше на работа беше в нас . И един ден чашата ми прля детето ми ревеше а тя го държеше кога пойсках да ми го даде мъжът ми каза че създавам напрежение и че не можел така , а когато аз го държах и тя поиска да го вземе тя не създаваше напрежение напротив ако откажех да и го дам пак аз създавах напрежението . Не издържах събрах си багажа моя и на детето и се прибрах при наще не знам как стигнах до вкъщи . Последваха куп караници и скандали мъжът ми замина за чужбина а аз се поуспокойх от всичко и си се изместих в моя апартамент . Но отази ????майка му не спря да създава интриги между нас . Била съм излизала с други мъже не съм си гледала детето . Според вас мога ли да изляза някъде където и да е вечерно време при положение ,че гледам сама 6 месечно бебе . Да наще ми помагат но не винаги . Бяхме се скарали жестоко не бяхме се чували седмица , но малкия се разболя и влязохме в болницата . Обадих му се да му кажа и знаете ли какво ? Излязох виновна че съм се обадила да му кажа . Излязох виновна и че се е разболял . Пак един грандиозен скандал при което заявих ,че бях до тука и че немога повече .
ПС: извинявам се ако има правописни грешки , но съм супер разстроена и исках да споделя просто за да ми олекне .
Коментирай