Forum

Forum


admin
admin
Заради мъжа ми немо...
 
Notifications
Clear all

Заради мъжа ми немога да стана майка

3 Мнения
1 Анонимковци
0 Харесвания
11 Видяно
Anonymous
 Anonymous
(@Anonymous)
Мнения: 0
New Member Анонимко
 

Разказвам историята си тук защото имам нужда да споделя с някой, иначе ще се задуша от мъка. И така...от две години искам да забременея ( в момента съм на 39 год) но не се получава ( имам 3 спонтанни аборта). Може би трябваше да добава че мъжа с който съм претърпя тежка операция и сигурно ще е нужна година да се възтанови...и така аз губя отново месеци в които мога да пробвам за бебе. Направо полудявам от тая мисъл че заради неговата болест губя ценно време....не ми пука че ще ме наречете егойст. Вероятно е така нооо и аз имам право да мисля за себе си. В момента, ако мога да бъда честна съм с него от съжаление защото сме в чужбина и няма кой да се грижи за него! А в същото време със всеки изминал месец аз губя шанса да стана майка. Пиша и рева от безсилие и незнам как да се утеша.

 
Posted : 03/05/2022 12:28 am
Анна
 Анна
(@Анна)
Мнения: 2
New Member Анонимко
 

Всеки е егоист за собственото си щастие . Дори това ,че искаме деца е егоистично . Правим ги за нас , а не за самите деца , те имат лични желания и цели . Устроени сме да искаме материални неща, деца , преживявания и любов , който да ни дадът удовлетворение , спокойствие и щастие .

Аз съм в подобна ситуация , и просто си подреждам багажа за да ми е лесно .... в един момент .... а толкова е трудно ...

просто отговор няма или може би е от сорта на - Живота е толкова кратък , най важната съм Аз ! На средата на живота си съм и на тия години , без деца и семейство трябва да ми пука единствено за себе си . Имам още малко време за още една неизживяна възможност .

 
Posted : 11/05/2022 12:07 pm
wildness
 wildness
(@wildness)
Мнения: 6
Active Member Анонимко
 

Е, чакай малко! Ако си с него от съжаление, добра идея ли е да искаш да си майка на неговото дете? Аз не мисля така. Според мен първо трябва си подредиш приоритетите-за да може да създадеш детенце в едно любящо семейство и да му дадеш спокойствието от което едно дете се нуждае.

 
Posted : 19/06/2022 2:19 pm

Коментирай

Име на автора

Email

Заглавие *

 
Preview 0 Revisions Saved
Share: