Моето смейство

Здравейте! Съвсем случайно намерих този сайт и доста дълго време четях какви ли не истории и най- накрая се реших да споделя и моите истории, които не са измислени а истини. Споделям за нашите семейни секс преживявания, като тук нямам намерение да се хваля или нещо подобно. Аз съм на 28 години; сестра ми е на 33; зетя е 36; мама е на 50; тате е на 52; свата (на зетя баща му) е на 63. Сексът между нас в семействата ни започна преди 9 години, някъде през 2010 година, спонтанно и продължаваме да правим секс, като много ни харесва и никога не ревнуваме един от друг. Тате и свата не могат да създават деца но пенисите им продължават да изхвърлят сперма и се празнят в дупето и вагината на сестра ми а на нея много и харесва. Аз и зетя можем да създаваме деца за това не се изпразваме в вагината на сестра ми а само в дупето, като на нея много и харесва. Между другото в началните години, когато всички ние правихме секс със сестра ми използвахме презервативи но вече не защото със времето изградихме голямо доверие, опит и всеки път успяваме да извадим пенисите навреме. При мама е обратното: Мама от доста години е в менопауза, също така преди 13 година претърпя операция на яйчниците и поради тези фактори мама неможе да има деца за това аз; зетя; тате и свата се празним в вагината и в дупето, като при нея никога не сме използваме презервативи. Още през 2010 година мама беше в период на предменопауза и имаше симптоми, като: Топли вълни; главоболие; изпотяване; мама беше раздразнена; имаше умора. Още тогава мама си прави изследвания; ходи на преглед при гинеколог и беше наред но гинеколага и предписа лекарства. След, като свърши предменопаузата мама навлезе в менопаузата, тогава мама пак получи същите симптоми: Топли вълни; главоболие; изпотяване; мама беше раздразнена; имаше умора. Мама пак отиде няколко пъти при гинеколог; прави си изследвания и доктора пак предписа лекарства. След, като мама си направи последното изследване и доктора каза, че вече е в менопауза тя го е питала дали може да продължи половият живот пак без презерватив? Доктора е казал, че няма никакъв проблем да поддържа половият живот; че няма никакъв проблем да продължава щом партньорите са сигурни и здравословно са добре, като се има напредвид, че мама е намекнала за нас пред доктора без да споменава нас.
Мама питала доктора дали ще получава възбуждане, както до сега и въобще дали ще стига ли до оргазъм? Доктора и казал, че тя отново ще получава оргазъм, единственото, което се променя е че в вагината се получава сухота но нямало проблем, след като мама ще го прави със сигурни и здравословно добре партньори но и предписа вагинален крем против сухота, който няма странични ефекти и е безвреден. Сестра ми също си прави периодични изследвания при генеколог, като почна да си прави такива изследвания още от 19 години, като тя също здравословно е добре, няма никакви болести, никога не е забременявала. Ние мъжете също сме здравословно добре и въпреки възрастта на тате 52 години и свата (на зетя баща му) 63 те също нямат никакви проблеми и много добре се справят в секса на тези години. Свата и тате също в първите години през 2010 година си правиха изследвания и когато си правиха “Спермограма” се оказа, че тате и свата са все още продуктивни но по- слабо но за всеки случай и те като нас използвах презервативи, когато правеха секс със сестра ми. Тате и свата от някъде последните 2- 3 години не използват презервативи, когато правят секс със сестра ми защото си правих пак изследвания и вече въобще не могат да създават деца но по време на секс аз и зетя виждам, че тяхната ерекция не се е променила, наистина е много добра, също така на сестра ми много и харесва, като аз и зетя, така и тате и свата да се изпразват в вгината и да усеща как я изпълват. Когато мама влезе в менопауза в началото правихме секс само в вагината но един по един, след известен период почнахме да го правим в дупето, пак само един по един но след като свикна взе да и харесва, тогава почнахме едновременно по двама или трима, както в вагината, така и във дупето по- често да го правим. В началото още през 2010, когато почнахме да правим секс със мама го правихме един по един в вагинат и дупето за да може да свикне, защото до тогава беше го правила само със тате. Иначе сестра ми още преди мама беше свикнала едновременно да прави секс със двама или по трима, общо взето беше по- опитна в секса от мама. Сега го правим едновременно всички с мама и сестра ми, като те са щастливи и свикнаха! Ние също сме доволни и много щастливи, че мама е в менопауза; не може да забременее и изпитва оргазъм, като успява да мастурбира течност!
При сестра ми както споменах може да забременее за това не се изпразваме в вагината, също така сестра ми има менструация, като понякога е по- малко, друг път по- обилна и тази менструация, както нас мъжете, така и жените се възбуждаме много. Освен това сестра ми има и мляко в гърдите и всеки път, когато правим секс масажираме гърдите, като така изстискваме млякото и също така опитваме или направо засмукваме зърната и пием млякото, като веднага се усеща притока. По отношение на интимните части: Гърдите на мама са малки със розови ореоли и зърна а на сестра ми гърдите са по- големи със светло- кафяви ореоли и зърна. Срамните устни на мама и сестра ми горе- долу са еднакво големи, като мама отдолу още вгодинте преди да почнем да правим секс не се бръсне изцяло, сестра ми след като завърши училище и стана студентка спря да се бръсне изцяло. За интимните части около срамните устни, клитора, отвора на вагината имат гъсти косми, като мама и сестра ми се избръсват само по краищата, като си оформят нещо като триъгълници. Мама и сестра ми не се бръснат поради простата причина, че ние много се възбуждаме така, като имат косми, особено, като почнем да ги ближем, мама и сестра ми също се възбуждат от това, че имат косми. По отношение на позите в секс ние сами си ги измисляме а пенисите ни на дължина са: Моят пенис е 13 см и всеки път на мен ми се струва, че е много малък въпреки, че успявам да докарам мама и сестра ми до оргазъм. На свата е 18 см, а на тате е 15 см но на зетя е най- голям и тук не си измислям и казвам истината той е 29 см. Като не е недървен е в нормално състояние, добре стои и оформен през гащите но когато, го извади доста е дълъг още повече, като се надърви. И наистина пенисът на зетя е естествен и никога не използва химикали; не пие хапчета и не използва каквито и да било помпи за уголемяване на пениса, ние също не използваме такива вредни неща! Мама и сестра ми са доволни от всичките ни размери на пенисите и ги харесват. Просто са такива естествени. Купувани лубриканти не използваме, нашите лубриканти са слюнките при близането на мама и сестра ми за путето и дупето, също така събираме сперма и използваме. Единствените неща, които сме си купили са: два анални вибриращи разширителя; два вагинални вибратора за Г точка със стимулатор за клитор и две вагинални тапи, които са малки. Аз купих най обикновен буркана за готварски подправки от закалено стъкло с херметически затварящ се капак, 250 мл. и малка, синя, най- обикновена фунийка.
Пълним буркана със сперма и винаги го слагаме на хладно в хладилника на вратата и когато правим секс взимаме буркана и използваме спермата, като лубрикант преди секс. При мама вкарвам сперма както в вагината, така и в дупето но при сестра ми вкарваме сперма само в дупето, защото във вагината може да забременее а тя и всички ние не искаме!.
Между другото едновременно мама и сестра ми още от самото начало през 2010 година ни лапат пенисите и обичат на всички ни да облизват и гълтат спермата. До сега не е имало проблем при използването на спермата; никога до сега “НЕ” сме имали болести; правили сме си и продължаваме да си правим периодични изследвания и всичко е наред!

Г-н Влюбен
Абониране за известия
Известяване за
guest
57 Коментара
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Categories

57
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x