Искам да направя първата крачка, но ме е страх

Здравейте! Казвам накратко, непълнолетна съм, на 15, от тази година съм в ново училище, като имам прекрасни приятели и учители, които ми помогнаха бързо да преодолея притесненията си, относно новата среда.
Имам една учителка по музика, която ми е като втора майка, много е добра и изключително много ме мотивира да свиря, за първи път от много време насам съм се захванала толкова сериозно с пианото (в това училище има музикална паралелка, в която всеки е специализиран а нещо. Аз свиря на пиано. )
Въпросната госпожа има две деца, дъщеря на седем години, и син, който е на моята възраст и именно в него съм влюбена, обаче работата е там, че не се познаваме лично.
Нито толкова, че да бъдем приятели във фейсбук.
Аз знам почти всичко за него, тъй като да си призная, обичам да дебна профилът му, да разглеждам снимките му и да чета информация за него, както и изключително много се вълнувам, когато имам урок с госпожата и той й звънне.
Гласът му направо ме омайва.
Та така, много искам да се запозная с него.
Досега съм го виждала само като публика в един от концерти концертите ми, но нямах шанс дори да отида да го заговоря, защото той беше там за много кратко време.
Много искам да се запозная с него, и имам сигурно около хиляди планове за това.
Един от тях е да го проследя, понеже знам и къде живее и къде учи, и с какво пътува до училище, да използвам неговото голямо междучасие (той е втора смяна, аз съм първа. ) като повод да го заговоря в някое магазинче, в което да отиде с приятели.
Другият вариант е да го изчакам на перона на метрото някой път.
Но, някак си, много искам да го направя, но и много ме е страх, ако госпожата разбере или ако той самият ме хване да го шпионирам.
Моля ви, кажете ми как да постъпя, вече започвам да се отчайвам!

Абониране за известия
Известяване за
guest
6 Коментара
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Categories

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x